Skyvedr glass

Skyvedr glass

Trenger du mer gulvplass er skyvedører en genial løsning. Du kan velge mellom innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører. Skyvedøren åpner opp huset mot sommeren.


Vi lager skreddersydde skyvedører av høyeste kvalitet metall og glass, lanterner, trapp, holdere og andre interiørdesign løsninger. Dørtype: -dobble dører. Tilpass og bestill din Veranda skyvedør her!


Veranda er markedsledende norsk produsent av kvalitets skyvedører i vedlikeholdsfri aluminium. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming, samt glass og aluminium til både privat og næring. Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader. Glass gir et stilrent uttrykk som passer.


Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm veggtykkelse. Innbygningsmodulene leveres komplett. Har du lite plass i stuen, men ønsker en utgang til.


SKYVEDØR 2-FLØYET. Med enkel betjening og robust. Nyt sommerdagene med en skyvedør med glass. Glasset reduserer muligheter for personskade og innbrudd. Kjøp din skyvedør i nettbutikken! Vi leverer din balkongdør direkte til byggeplassen til en overkommelig pris. Velg den typen dør du ønsker, størrelse og materiale. Dobbeltdøren «Norge» med skyvedører, glass og karm har en stabil og massiv rammekonstruksjon i tre. Les mer om dobbeltdøren her.


Gjennomgående sprosse betyr at glasset fysisk deles av sprossen. Vi kan også levere utvendige pyntesprosser. Alle våre skyvedører kan. Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage.


Skyvedr glass

Gå for skyvedører i par eller kombiner skyvedører og fronter som du vil. U-verdien ligger på 96. Vær oppmerksom på følgende: For å montere. Denne skyvedøren av glass kan åpnes og lukkes stille.


Enkeltheten og lettheten av skyvedøren fremmer åpenhet og gir rikelig med lys. Opphengssystemet med en. Glassdør i frostet og herdet glass. Passer sammen med våre skyvedørsbeslag for glassdører.


Skyvedr glass

Dette produktet sendes ikke. Ettersom de fleste av våre innerdører kan leveres som skyvedører kan du. Dorma Manet Set 5. For montering i sidefelt og overfelt i glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater