Spisebord heltre eik

Lowlight spisebord fra DKi heltre eik. Norse spisebord - Sortbeiset og lakkert eikefiner med butterfly ileggsplate. Heltre eikebord - unike, håndlaget og på mål.


Eik spisebord 105x2(4m alle plater) og stoler. Flott og nesten ubrukt spisebord i eik. Brooklyn-serien eller andre spisestuemøbler i moderne, nordisk stil. Sirdal spisebord.


Hvitoljet Eik - Smoked Eik - Oljet Eik. Velg mellom Glatt eller Rustikk overflate. Serien er laget i europeisk heltre eik, som gir et solid kvalitets opplevelse. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet, Vi har runde spisebord.


Lugano spisebord 1med uttrekk, hvitoljet. Det er plass til. Martell spisebord, heltre eik. WOOOD-bordet Rhonda XL i ubehandlet heltre eik, er robust og har et trendy nordisk utseende.


Spisebord i heltre. Veldig flott spisebord i moderne industridesign. Treverk trenger også behandling for å forhindre sprekker og uttørring. BEHANDLING AV NATUR-OG HVITOLJET HELTRE EIK.


Bord i heltre eik og ask. Vi leverer på mål etter dine ønsker. Pent bord som er oljet. Treets levende kant som følger den naturlige formen av treet.


Sjarmerende spisebord i heltre eik, i lekker landstil. Her kan du nyte hyggelige lag med venner og familie. Mercer spisebord har en klassisk bordtopp i heltre eik, med et unikt og «edgy» understell av eiketre. Vi kan godt forstå hvorfor dette bordet er blitt så populært.


Hvis du leter etter et flott spisebord i eik, da har vi nettopp det du leter etter! Billund møbelserie. Ileggsplate finert eik, svart eller kvit. Fleire skap og skjenkar, med fargeval på frontar.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater