Stabbur anneks

Samlet areal (BTA). Hytte (en etasje). Areal: BYA: kvm. Herav utgjør svalgang kvm. Innhold: Stue med sovealkove. Større anneks slik som dette, benyttes gjerne som en. Noen innreder også med bad og kjøkkenkrok. Bla i fotoalbumet for å se stabbur vi. Grunnflaten på dette stabburet er 5xmeter. Hovedbygningen er ei. Håndlaftet anneks. Modeller » Alle hjem. Uthus Sekundærrom: boder og utedo. På dette stabburet har vi skiftet noen, samt reparert og stabilisert stabber og svill.


Vi lagde ny bursklopp, ny trapp(ikke avbildet). Vi produserer alt av hytter, stabbur, anneks og andre fritidsboliger. Laftehytter med sjel og tradisjon. Lang erfaring med lafting av hus og.


Stabbur anneks

Annekset, som de har kalt Huldrestua, er den tidligere andre etasjen i stabburet. Det er en egen boenhet med kjøkken og varmt og kaldt vann. Lunner: Praktfullt hyttetun i Nordre Oppdalen, Hadeland.


Stabbur anneks

Laftet hytte, stabbur, anneks med bl. Her har han skapt et fredfullt og vakkert tømmertun. Bygningende kommer fra Øvre Gudbrandsdalen og består av våningshus, anneks og stabbur. Eiendommene er oppført i gråsteiner, trekonstruksjoner, tømmer.


Oppført i gråsteiner, trekonstruksjoner, tømmer og stavlaft. Hus, hytter, anneks og stabbur i laft. De jakter på stabbur, staller. Elise (36) og Ernst (41) selger Østfolds billigste hus – du får med både stabbur og anneks.


Gårdstunet ligger høyt og fritt øverst i Buvika, direkte adgang til utfartsterreng og friluftsliv. Her finner du hytter, stabbur, anneks og en lavvo med kapasitet på personer samt jacuzzi midt i Narvikfjellet. Alt omringet av en stor terrasse med fyringsplass.


Stabbur anneks

Koselig hyttetun med hytte, anneks og stabbur. Annekset har fint innredet rom, brukt som ekstra soveplasser. HELLEVEGEN 4 HAMAR - TILLATELSE TIL OPPFØRING AV. Stabburet har faste.


Dette annekset er bygget i tradisjonell stil og innbyr til lun hygge. Det har hems og hele seks soveplasser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater