Stort serveringsbrett i tre

Se hele utvalget av serveringsprodukter på IKEA. Hjem › Dekke-og-servere › Ser. Det er også fint å servere frukt og forskjellige typer snacks på rustikke brett i tre. Ostebrettet er en.


Stort serveringsbrett i tre

Flotte trebakker i to str. Fargen kan variere noe da dette er unike produkter og ingen. Bilde av TREBAKKE. Fat og serveringsbrett. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Du får brett i alle. Ikke på nettlager. Nydelig brett i sort marmor, med en lekker dekorkant i messing. Brettet er perfekt til serverig av småretter og fingermat. Server god mat eller kaker til. Folkets klassikere(9). Stort serveringsbrett fra Kremmerhuset Antik &amp.


Lite gammelt serverings - brett, i tre fra RETRO -igjen. Kult retro serveringsbrett fra Bevare meg vel! AJ serveringsbrett. Sky serveringsbrett, stort. MENT SERVERINGSBRETT STORT. Sidsel Forr Hemma, Erlend Søderlund. Stort og fint -ingen skader-bare stått i skapet og kost seg. Fatet er gullfarget med flott. Kul gammel trekasse med lokk. Katter i utskjært tre. Ett flott serveringsbrett A3(42x30cm) i tre med ditt eget trykk i bunnen. Passer til hytten, båten eller altandrinken.


Fri frakt over 7kr (ikke møbler). Et naturlig vakkert serveringsbrett fra Zassenhaus. Laget av akasietre, med synlige årringer i treverket.


Stort serveringsbrett i tre

BufretOversett denne sidenEller et lekkert serveringsfat til maten som skal anrettes ekstra flott. Se alle våre vakre, trendy og høyst funksjonelle serveringsbrett og fat.


Husk at vi har prisgaranti. Inspirert av de japanske, minimalistiske banjyu-brettene som brukes til å frakte, og servere, den tradisjonelle konfekten manjū. Kommer i tre størrelser.


Avlangt serveringsbrett med to håndtak. Majorelle, Louis. Rektangulært serveringsbrett i tre. Material: Akasie tre. Vedlikeholdstips: Håndvask i varmt vann med mildt oppvaskmiddel. Oljes regelmessig. Merkevarer › Vingaidegulliksen. Stort nok til å brukes som skjærebrett og til servering.


Stort serveringsbrett i tre

Fornybart råmateriale. Gylden- eller mellombrun farge som mørkner gjennom årene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater