Tre lysestaker

Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Lykter og lysestaker for koselige kvelder med levende lys. Vårt utvalg av lykter og lysestaker er inspirerende.


Tre lysestaker

Se vårt store sortiment av lykter og lysestaker. Høyde 20cm Diameter 12cm. Bilde av LENE BJERRE - ANTIQ LYSESTAKE BRASS CM. Hos oss finner du vakre lysestaker i tre, keramikk, metall og glass til både kronelys og kubbelys.


Bruk kreativiteten og bland farger og materialer for å få frem til. Julebelysning - Lysestaker i treverk.


Tre lysestaker

Her finner du et stort utvalg lysestaker i treverk i mange forskjellige farger, stiler og utførelser. Trelysestaker av denne typen. Du finner mer inspirasjon på RoyalDesign.


Vi har et stort utvalg av lysestaker og lysekroner til hjemmet som sprer en varm og. CRIMSON - CRIMSON lysestake. MONKEY TREE lysestake.


Vi har alltid gode tilbud og et variert utvalg på diverse lysestaker og lysholdere. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken. Mix og match stemningsfulle lysestaker og lyslykter på bord og hyller hjemme.


Tente lys er koselig året rundt og forgyller kalde kvelder samtidig som de gir litt. Manhattan lysestake, stor. Før 79NOK Nå 59NOK. Cobra lysestake, medium.


Med lysestaker og oljelamper skaper du enkelt en koselig atmosfære. For å ikke forårsake brann bør de stå i en lyslykt eller i en lysestake.


Vi har mange farger og former, lyslykter som hus til klassiske lysestaker i messing. Virkelig en lekker lysestake formet som et palmetre, gull farget. Denne er 26cm høy.


Tre lysestaker

Så stemningsfulle Star telysholdere som finnes i tre størrelser. Tre lysestaker i messing. Gulvlysestaker, lykt og 5armet lysestake. Lave priser og rask. XL Lysestake i tre grå.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater