Steinpanel inne

Når en setter opp steinpanel inne er det begrenset mulighet til å vaske veggen etter at den er satt opp. Bruk steinpanel av naturstein og lag et flott og eksklusivt inngangsparti, en vedlikeholdsfri.


Bruk naturstein til å skape dine egne perler enten det er ute eller inne. Skifer kan benyttes både inne - og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning.


Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert. Gir flott natursteinsmur. Lofoten steinpanel er meget egnet til forblending av pipe, brannmur, grunnmur og interiør. Det går stk pr m2.


Hos MAXBO finner du slitesterk forblendingsstein og skifer til utvendig og innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk. En vakker natursteinsmur som kan brukes både inne og ute.


Epoxy-limt, og bygger og veier derfor mindre enn våre steinpanel. Kle inn peisen eller muren og få et dekorativt resultat. Velg en, Skogshorn, Trollveggen. Ta kontakt, så sender vi ett uforpliktende tilbud.


Utvalget av steinpanel finner du hos BAUHAUS! Smartstone har de folkene med lengst erfaring i. Med väggtegel kan du skapa rustika och naturtrogna väggar både ute och inne. Stonearts løsninger er enkle å kjenne igjen - DET LIGNER IKKE STEINPANEL ! Modulene bygges med armert betong, tilpasset bruk både ute og inne. Våre steinpanel kjennetegnes med høy kvalitet og et naturlig preg.


Steinpanel betegnes. Store deler av fasaden består av tørrmur mens innendørs gulv og trapper er i skifer. Også den store resepsjonsdisken og peisen er murt i tørrmur. Innendørs er det ikke behov for membran.


Steinpanel inne

Dersom Mapelastic benyttes. Anbefales fortrinnsvis til bruk inne. De gir et stramt uttrykk og har mange bruksområder i moderne og tradisjonelle bygg.


Montering skjer med flislim og panelene legges kant i kant. Skifer og naturstein er allsidig og tidløst, også inne. Ville bruddheller, tørrmur av skifer, polert granitt eller.


Steinpanel inne

Passer til forblending av piper, brannmurer, grunnmurer, forstøtningsmurer, fasader etc. Produktet er frostsikkert og kan brukes både ute og inne.


Steinpanel inne

Impregnering gjør at såpe ikke setter seg på steinen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater