Trappenese tre

Husk at tre er et naturprodukt, så variasjoner i farge og struktur forekommer. Gulvet har gjerne flere fargenyanser, struktur og kvist som listene ikke har. Kährs har et bredt utvalg av gulvlister for kombinasjon med sine gulv. Det estetiske inntrykket til et parkettgulv bestemmes i stor grad av funksjonelle detaljer slik som sokkel- og gulvlister og trappeneser.


Tre er naturmateriale og derfor kan det være variasjoner i farge og struktur mellom lister og gulvene de er tiltenkt å. Er ingen stor fan av desse sterile trappenesene i metall. Finnes det noko i tre, som ikkje bygger allverdens? Eg ser etter noko litt som ei 90.


Her skal vi ta for oss trapper av tre. Våre trappeneser er ekte håndverk som passer til klassiske lukkede trapper. De er fargekoordinerte med våre hardvoksoljede gulv i kolleksjonene Vintage. Trappeterminologi.


Med trappene og parketten i samme materiale og farge oppnår du et helhetlig og harmonisk interiør. Dobbelnese finnes i tre størrelser. Overflatebehandling: Grunnoljet eik.


Excellentseriens opptrinn og bakkantlist. Tretrapper har sin egen sjarm, og løfter rommet med sitt utseende og varme. Det kreves presisjonsarbeid og mye erfaring fra håndverkeren for å få.


En pen, lettmontert og slitesterk trapp. Med integrert trappenese på henholdsvis én eller to langsider, tilbyr vi. Oppsadlet trapp med underliggende vanger.


Trappenese tre

Foldeverk er et tett trappeanlegg hvor inn- og opptrinn har. Fra tre til tepper. Passer til gulvtykkelse på – mm. Eloksert aluminuim.


Samtidig har Njord håndløper og stolper av tre som er gjerdet mot hverandre. Velger du tett trapp uten trappenese, blir stusstrinn montert jevnt med forkant.


Trappenese tre

TRAPPENESE 60XEIK N. Leveranse Gulv og trappenese. Her har Ekte Tre as levert Boen Eik Conserto Pure Hvit Børstet med trappenese og. Glass rekkverk festet med bolter. Trinnsikring uten trappenese.


H - Vis trinnhøyde. Tykke trinn trenger ikke. LR - retning av trapp. PVC-belegg til gulv og vegg, ytterhjørner, gulvlister og gummi trappeneser. Lagerført: Abildsø Storo Vækerø.


Trappenese tre

Prowalk trappenese er designet for å beskytte eller restaurere trappetrinn av tre, laminat, fliser etc. Selvklebende med overflate i matt gull aluminium.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater