Tak og vegger til paviljong

Våre paviljonger finnes i flere ulike størrelser og varianter. Kanskje holder det med et enkelt tak uten vegger for deg? Eller er du ute etter en stor festpaviljong til. SesongprisOxford paviljong 3xmeter.


Sidevegger til partytelt 2-pk. Tak til partytelt 3xm.


Få et lunere partytelt med vegger ! Settet inneholder to vegger med vindu, en vegg med glidelås og uten vindu og en vegg uten vindu og uten glidelås. Stort utvalg paviljonger, hagetelt og partytelt til lave priser.


Tak og vegger til paviljong

Paviljong til fest med uttrekkbare vegger. Noen av våre paviljonger har regnbestandig tak, andre er bedre til solskjerming. Taket er enkelt å ta av og sette på, noe som er fint når du vil.


Taket passer til Terrazzo, Karthago og flere andre paviljongmodeller - og har påsydde metallkroker som. Laget av 260g rip-stop polyester med. Outfit Deluxe Hagepaviljong 4x3m leveres med tak, vegger og myggnetting.


Ventilert tak med myggnett og dreneringshull som hindrer vannansamling på taket. Det komplette veggsettet i beige polyester består av vegger (gardiner) til Terrazzo, Karthago og en del andre paviljonger.


Tak og vegger til paviljong

Veggene festes sammen med. Med tilhørende vegger blir paviljongen til et ekstra rom som forlenger. Profesjonelt foldbart festtelt med vegger aluminium 6xm kr. Ved sterk vind må tak.


Tak og vegger til paviljong

Flott paviljong som leveres med tak, vegger og myggnett. Matchende sidevegger med vindu og. Inneholder en vegg som dekker to seks. Montering: FLATPAKKET.


Per 3xhelårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Vel forankret tåler paviljongen, vin regn og ca 40cm lettsnø. Aluminiumsvegger med herdet glass kan også kjøpes. Med et enkelt håndgrep drar man for myggnett og sidevegger og blir beskyttet mot både vær, vind og mygg.


Ramme i aluminium med tak i polykarbonat. Holder deg tørr på våte sommerdager.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater