Tappekran corneliusfat

Tappekran med slange. Komplett En picnic kran gjør det enkelt å få øl fra corneliusfat.


Tappekran corneliusfat

Brewshop fører et stort utvalg innen fat og CO2-utstyr, herunder corneliusfat fra AEB, regulatorer fra Hiwi, Ultratap, Intertap og Perlick tappekraner, tappetårn. Fatet er av rustfritt stål, med sokkel og. Passer til ballocktilkoblingen på fatet.


Se nøye på bildet - det mangler to metalldeler i tilkoblingen. Corneliusfat 19L nytt. Se gjengene på kranen avbildet.


Perfekt for sommerfester, julebor bryllup eller jubileer hvor man ønsker å servere øl fra fat. Navneskilt for tappekran, mm. PrisNOK14inkl. Denne inneholder regulator for CO tappekran for innbygging og det du ellers trenger.


Tappekran corneliusfat

Det beste med disse fatene er at det blir enklere å. Adapter for å koble tappekran rett på ball lock hurtigkobling til. Lindr K med to tappekraner, kjøler og kompressor. Lindr K med én tappekran, kjøler og kompressor.


Til corneliusfat bestiller du stk "Ball Lock for CO2" og stk "Ball Lock for øl" ( begge med nippel) pr tappekran. Kjøleskapet har plass til ulike fat-kombinasjoner : 1x. Blichmann Beergun. Det trengs hurtigkobling til ball lock for å koble tappetårnet til corneliusfat.


Med tappekraner og slanger så kommer også utfordringen med rengjøring av disse. Enkel å demontere å rengjøre. Inneholder cobratårn med to ball tap tappekraner.


Tappekran corneliusfat

Det er kjølesløyfe på tårnet for. Vi har mobile barer og tappetårn til leie. Kort shank til tappetårn. Lastet opp av ØLTID Kegerator for stuebruk?


Disse fatene er enkle å rengjøre, er solide og enkle å sette trykkregulering og alskens tappekraner på, men å kjøle ned et liters ølfat i den. Har lenge gått med planer om å montere noen tappekraner på min.


Tankene ( corneliusfat ) ble brukt til brusessens på kafeteriaer o. Komplett utekjøkken fra Bull, kan bygges etter dine ønsker og spesifikasjoner. Vanlig pris: 7kr. Regulator og Spanner er inkludert.


Produkttilpasning. Alt til Ølbrygging borrebrygg. Skriv anmeldelse. Sammenleggbar praktisk dunk med tappekran. Legg i handlekurv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater