Trapperekkverk

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje! Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Velg og kombiner de vakkert utformede komponentene.


Det store utvalget av komponenter omfatter selv rekkverk, trapperekkverk, håndløpere, holdere. En trapp er ikke ferdig, før man har funnet riktig trapperekkverk. Vi samarbeider med Brødr. Rustfritt- spilerekkverk-i-trapp-og-paa-repo-280.


Trapperekkverk

Jotne Ankers leverer alle typer rekkverk til svingte og rettløpstrapper. Rekkverk utføres i lakkert stål, rustfritt stål, syrefast stål og glass. Staver: 43xmm. Drager: 43xmm.


Kan brukes på både tre. Mål ( bxh): 87xcm. Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden! Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.


Trapperekkverk

OM TRAPPEREKKVERK FRA MIDTHAUG. Håndløpere trukket innenfor stenderne er felles for alle trapperekkverkene vist her. De e gjør at samme rekkverk.


Vi leverer alt i trapperekkverk og trapper i stål. Vi lager også ditt eget design. Boltefestet innendørs trapperekkverk. Smijernsgjerde og trappegelender. Glass til trapperekkverk. Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk, søyler og stolper. Kjøp utstyr på nett eller i butikk. Her finner du alle materialene du trenger for å bygge et solid rekkverk til for eksempel trapper og verandaer. Trapp og rekkverk. Kombiner dreide stolper, håndløpere og to.


Step-up fornyer gamle rekkverk eller setter opp nye rekkverk i normale innvendige brukstrapper. Vi kan bytte ut håndløper, spiler og stolper.


Balkonger, terrasser, tribuner, passasjer og lignende skal ha rekkverk med høyde. Hos oss finner du alle slags beslag for trapperekkverk, alltid i samme høye kvalitet i konstruksjonen. For et trapperekkverk som holder, velg beslag fra Habo!


Avstand mellom staver: mm. Mekaniske Verksted As. Det kjente biltuningfirmaet BRABUS oppgraderte sin flaggskipbutikk i Düsseldorf med et trapperekkverk i glass fra Q-railing.


Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater