Tørkestativ ute

Tørkestativ ute

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan.


Brabantia tørkestativ 50m. Tørkestativ til inne og ute. Se best pris i Prisguiden prisguiden. Hjem og husholdning › Diverse til hjemmetprisguiden.


Tørkestativ ute

Her finner du tørkestativ til vegg og ute av merker som Leifheit og Rörets. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen. Turn on Location History to track places you visit.


Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. Raskt ble et koselig tørkestativ tegnet ned på papir og siden rent fysisk. Bygg et tørkestativ Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes!


Passer like bra ved siden av. Tregrunning Ute V Hvit. Fransk treskrue i løsvekt. Det er ikke alltids en tørketrommel er svaret. Det praktiske: Lag et tørkestativ med tak. Ulempen ved å tørke klær utendørs, er selvsagt at det kan komme en regnbyge. Hvis du har plass til det. Mange av stativene kan brukes både inne og ute i sola. To utbrettbare vinger gir plass til tørking av mer tøy. Enkel å legge sammen for å spare. Nytt tørkestativ, hvit malt, vært lagret i garasje.


Stativet er 175cm høyt. Klessnor følger med. Bredden er 150cm. Festes i bakken med med. Biltemavarehus innen timer! Vit klessnor av polyeten. Leveres flatpakket. Sikker - låsemekanisme som låser bena når de er utfoldet. Kan brukes både inne og ute.


Tørkestativ ute

Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold. Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater