Treningsgulv

Her finner du et godt utvalg treningsgulv og underlag enten det er til trimrom hjemme, trimrom i bedrift eller til treningssenter. Vi har også egne matter som er. View as: Viser alle resultater.


Treningsgulv

Karakter: av mulige. Se produktsammenligning. Smart Lay treningsgulv. Det perfekte treningsgulv til crossfit, treningssenter og garasjegym.


Gulvet gir perfekt demping, samtidig som det gir et stabilt underlag ved tyngre løft. Denne modellen er 1x1m stor, 15mm tykk og passer generelt godt til. Treningsgulv 1xmeter.


Flettematter på 1xmeter som kan flettes i hverandre og sitter godt. Enkle å rengjøre. Hver matte har endelister slik at.


Duratrains topplag består av gummistrenger som tar tak i hverandre og gir en tettere og glattere overflate, noe som gjør det utrolig sterkt. Abilica GymMat 1x 1x cm. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Gulvbeskyttelse. Gulvene fra Everroll er brukt i tusenvis av gym over hele verden, og finnes i flere farger og tykkelser. La søkeboksen være tom for å se alle produkter.


Jeg er i ferd med å bygge hjemmegym, og lurte på om dere har gjort det samme, eller har erfaring i hvilke underlag man burde ha? Sorter etter: Produktpris. Instagram posts - Gramho.


Robust, homogent treningsgulv laget av PUR-limt gummirasp og EPDM farget granulat. Praktisk treningsmatte som gjør trening og tøying enklere og mer behagelig. Godt utvalg av solide treningsgulv.


Fri frakt over kr. Vi er nettbutikken for deg som trener!


Miljøvennlige og resirkulerbare treningsgulv som er spesielt utviklet for treningsindustrien, og er en bærekraftig, lydabsorberende og tiltalende CrossFit-. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Treningsgulv

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Støydempende gulvsystem for ditt treningssenter Unisport har et antall ulike løsninger for å dempe lyd og vebrasjoner, samt beskytte det hare underlaget mot. Bland gjerne gulvfarger og.


Skulle hatt noen litt underlag for å kjøre markløft på ca stenger. Noen som vet om noe billigere enn. I fjor sommer skulle Elixia vært på plass i Amfi Madla med byens største treningssenter.


Gummimatte for treningsgulv. Produktnavn: A til Å, Produktnavn: Å til A, Laveste pris, Høyeste pris, Laveste referanse, Høyeste referanse. Reebok_Training_Reebok_Delta_Lifting_Platfor_1.


Treningsgulv

Velg alternativ og legg i handlekurv.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater