Trinsehjul garasjeport

Slitedel til garasjeporten . Diameter hjul: 45mm. Denne vaiertrinsen kan brukes både til 3mm og 4mm vaier. Innvendig mål er 10mm. Maks brutto portvekt er 1kg.


Trinsehjul garasjeport

Vi leverer også utstyr til Liftmaster, Berner og Marantec. Hvis garasjeporten din bråker, skyldes det ofte at trinsehjul og beslag er tørre. Trinse hjul industri 3".


Ecohar kraftige galvaniserte hengsler, trinsehjul med maskinlager, pakninger i EPDM rundt hele garasjeporten også mellom leddene. Det kan være lønnsomt å ringe oss å bestille service på garasjeporten også. Da kan vi se over wire, trinser, trinsehjul og justere slik at den fungerer optimalt. Midthenglse og brakett for portåpner.


Trinsehjul garasjeport

Lengde aksling: mm. Prisene du finner. SERVICE på garasjeporten din? Sjekker vaier og eventuelle løse skruer etter strammes. Vi smører fjærer og trinsehjul. For å gjøre leddportene ekstra støysvake, har vi utstyrt dem med nylon trinsehjul og egne kulelagere. En garasjeport fra Mora er utstyrt med. Fortjener huset ditt ny garasjeport ? Vi tilbyr et bredt utvalg garasjeporter av høy kvalitet. Garasjedører og porter produseres etter mål, og kan skreddersys etter. Butikkport-service.


Wire trinsehjul for garasjeport i forskjellige størrelser. Grandal fjær vendehjul til wire. Legg i handlekurv. Kategori: Garasjeport deler. Wire til garasjeport med strekkfjærer, meter. Vår ambisjon er å være en trygg og pålitelig leverandør av garasjeporter, tilbehør og servicetjenester. Vi hjelper deg med alt du trenger til garasjeporten. Bevegelige deler som trinsehjul, torsjonsfjær og hengsler bør smøres med tynn olje årlig.


Porten leveres full isolert, 5mm stål på hele konstruksjonen, doble trinsehjul, torsjonsfjær, klemsikre elementer og. Har du husket å tatt service på din garasjeport før vinteren? Gå over og kontroller at vaiere og trinsehjul ikke er utslitt.


Trinsehjul garasjeport

Vi bruker lithium-fett. Vi inkluderer også mindre reparasjoner som for eksempel bytte av trinsehjul og lignende. Som bildene viser, kommer ikke trinsehjulet langt nok inn ved stengt port til at det kommer nedfor "knekken" i skinna.


Dermed vil ikke porten. Doble trinsehjul. KVALITETSPORT MED TORSJONSFJÆR SYSTEM. Harmonie portene er.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater