Vegghylle hvit

Nord vegghylle - Matt hvit. Tre magneter medfølger. Berlin vegghylle - Hvitvasket eik. Alt du trenger til å oppbevare ting langs veggen!


Vi har komplette vegghyller og også sparate hylleknekter og hylleplater. Bestill en ny hylle hjem på IKEA. Skjulte opphengsbraketter er inkludert. Skruer for festing til vegg er ikke.


Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall. En fin vegghylle fra Jabadabado. Stilren hylle i hvitlakkert tre som passer utmerket til favorittbøkene i barnerommet.


Pyntelisten foran holder bøkene på plass. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. Her finner du alt ifra en skandinavisk hvit hylle, til hyller i vakker svart.


Så klart tilbyr vi. Vi har rimelige hvite hyller, og hyller i hvit høyglans i vårt sortiment, samt mange andre farger og materialer, bestill nå og få levert på døren.


Bredde 15 dybde 3 høyde 1cm. Hylle for veggfeste. Basic vegghylle - hvit - 80cm. Selger en pent brukt vegghylle fra IKEA. Vegghyller cube stk - hvit høyglans. En enkel vegghylle fra STRING. På dokumentet vedlagt nedenfor vil du finne mål og informasjon om de ulike delene som følger med. En hylle i tre, formet som et hus med metallbeslag bak for enkelt oppheng.


Lettplassert og dekorativ vegghylle som passer bra i de fleste rom i ditt hjem, for eksempel gangen, stua, kjøkkenet og soverommet. En tidløs vegghylle fra Kids Concept. Passer like godt både på barnerommet som i andre rom. Perfekt til oppbevaring av bøker, leker og favorittting.


Coupe hyllesystem, design Polat, produsert av Woud. Boklisten har et stilrent design som passer perfekt i alle barnerom. PREG vegghylle i pulverlakkert metall kan brukes til å holde orden både på kjøkken, kontoret, gangen eller soverommet. Tørkes med fuktig klut.


Denne flotte hvite vegghyllen med nivåer er perfekt for oppbevaring på barnerommet. Magasinholder Curve hvit - NUR Design. En praktisk, hvit hylle i jern som er meget lettplassert i alle rom. En diskret hvit hylle vil løfte fram ting som står på den så denne.


Vegghylle hvit

Hos oss finner du et stort utvalg av hyllesystem, enkelthyller og vegghyller fra kjente. Maze Triple vegghylle hvit. Vilde vegghylle hvit.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater