Utelykter

En blafrende lykt på terrassen etter mørkets frembrud på hytta, eller ved inngangsdøren når du kommer hjem, tilfører litt hverdagsmagi. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak.


KAN KJØPES PÅ NETT. Lykter og lysestaker for koselige kvelder med levende lys. Vårt utvalg av lykter og lysestaker er inspirerende. Se vårt store sortiment av lykter og lysestaker.


Sene kvelder eller lange sommer netter, blir ikke det samme uten fine lykter. Utelys, lanterner og lyslykter i ulike design, farger og materialer til lave priser.


Utelykter

Når du besøker en hvilken som helst nettside, kan den lagre eller hente informasjon i nettleseren din, for det meste i form av. Rustfrie utelykter. Enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer som gjør at den har en lang levetid.


En utelykt som tåler hardt vær. View as Tabell Liste. Produktnavn, Varenummer, Nyeste produkter. Set Descending Direction.


Med levende lys blir stemningen go og man kan kose seg ute med venner og familie selv når solen er borte. Utelykter skaper koselige uteområder! Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former.


Utelykter

Vi anbefaler bruk av LED-lys i alle lykter for å unngå brannfare. Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem.


Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen.


Lag flotte utelykter. Silje Aune Eriksen, bearbeidet av. Disse utelyktene gir deg feststemning utendørs i en fei, men kun hvis de er plassert riktig. Slik gjør du det.


Hageinteriør til små og store hager og uteplasser. Lys opp i sene høstkvelder med hyggelige lykter og innred hagen din akkurat slik du drømmer om. Lyslykter – fine lykter som lyser opp boligen. Lys opp med mange lykter og senk skuldrene etter en hektisk dag - sett fram lykter og tenn lys.


Utelykter

Uansett årstid og om. En rimeligere utelykt for vegg enn vår Skaugumserie. Denne nederlandske lykten er i kobber med detaljer i messing. Veggarmen er grønnlakkert.


En lanterne gjør enhver kveld ekstra koselig og kan settes eller henges opp både inne og ute for ekstra stemning. Pynt opp med levende lys! Den finnes også i en variant med håndtak i stål. Boulder er en stilfull gave som vil fortsette å glede i lang tid.


En av dem hadde kjøpt utelyktene sine fra en produsent som het Noral AB som han anbefalte. Men han sa at jeg muligens måtte ut med godt. Hva er vel bedre enn en lykt som skaper stemning, gir mykt, naturlig lys og som er miljøvennlig?


Her finner du kvistjentenes utvalgte favorittprodukter!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater