Vitrineskap med skuffer

Nagano vitrine - Hvitoljet eikefinér med to dører én skuff. Lugo vitrineskap - Skrog i hvitlakkert finér med to dører og to skuffer. Store skuffer til skjult, støvfri oppbevaring. Den lille skuffen er ideell til.


Med et vitrineskap kan du sette bort tingene dine bak dører, vise de frem som. Enten du trenger et vitrineskap med skuffer og dører for å rydde unna ting eller. Vi har et stort utvalg av vitrineskap i eik, hvor du både finner lys og mørk eik.


Vitrineskap med skuffer

Uansett hvilken størrelse du ønsker, om du vil ha med dører, skuffer er mattert glass. Gi spisestuen prikken over i-en med en skjenk, glasskap eller vitrineskap.


Oppbevaringsløsninger med skap og skuffer. Flotte skap - Skjenk.


Mange vitrineskap har også enda mer oppbevaring, som for eksempel et vitrineskap med skuffer, der du kan oppbevare ting du ikke ønsker skal stå fremme. Et vakkert vitrineskap går aldri av moten! Vitrineskap NORDBY dører 1. To praktiske skuffer og to glassdører med glasshyller. Perfekt for både stue og kjøkken.


Vitrineskap med skuffer

Er tilgjengelig i hvit og eik. Paris-serien fra Tvilum er for deg som foretrekker. Leter du etter vitrineskap ? Vi har mange ulike møbler av god kvalitet til en lav pris. Velkommen til nettbutikken Trademax!


Det flotte vitrineskapet med glassdører i ulike farger og stilarter, skaper unike og stilfulle hjem. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris. Kjøpt på Skeidar. Pent brukt i røykfritt hjem.


Vitrineskap med skuffer

Moderne elegant vitrineskap som har glassdør øverst og skuffer under. Laget i massiv hvitoljet eik med finerte overflater. Mål: B:42cm x D:33cm x H:187cm. Herregård -dørs framskap i pris klasse 3. Romslig skap med tre dører og skuffer i underdel.


Overdel med glassdører i overskap, glasshyller og lys.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater