Velkommen skilt i tre

Vi lager skilt til bl. Håndlaget skilt i tre med håndmalt tekst og blomsterdekor. Påmontert figur av tre. Hull for skruer til oppheng. Farge lysebrun beis. Trenger du et nytt dørskilt ? Vil du ønske gjestene velkommen ? Hva med et skilt på. Hils gjester velkommen med et koselig treskilt eller sett opp et skilt med noen kloke ord hjemme – en trivelig innredningsdetalj. Populære eksempler på treskilt.


Et velkomstskilt bør være personlig og ønske gjesten eller kunden velkommen på en varm og hyggelig måte. Treskilt " velkommen til hytta vår", 60xcm. Skilt i treverk med tekst. Et flott treskilt på hytta gir personlig preg.


Hvem setter ikke pris på et velkommenskilt til døra eller et personlig navneskilt? Velkommen til hytta vår. Det er også mange andre trykk du kan. Freste skilt produsert i tre med utfreste bokstaver som males i ønsket farge.


Velkommen skilt i tre

Forskjellige skrifttyper og utseende på skiltene. Passer til å sette. SKILT GLORY, GLORY MAN UNITED. Produktene produseres i tre eller akryl i forskjellige farger slik at de kan tilpasses tema og design på din.


Velkommen skilt i tre

Vi har treskilt og metallskilt i moderne og retro stil. Lengde 45cm, høyde 12cm. Males ferdig med navn og lakkeres før forsendelse. Størrelse: 12xcm.


Søkeord : skilt, treskilt, velkommenskilt, velkommen håndmalt nostalgi. Logoen symboliserer et tre som viser vekst for teknologi og miljø. Lagre ønskeliste. Lynrask levering.


Velkommen skilt i tre

Dette kan være lyskasser, logoen klebet på plate, utfreste skilt o. Materialvalgene er tre, pvc eller aluminium.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater