Verktøykasse med skuffer

Verktøykasse med skuffer

Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for de fleste verktøy som kan komme til nytte i en privatgarasje. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.


Vi har verktøykasser og verktøyholdere i mange forskjellige størrelser og former, slik at du enkelt kan holde. Kan låses for å vi verktøyet ekstra beskyttelse.


Verktøykasse med skuffer

Lagd med polstrede bærehåndtak på hver side. Leveres med nøkler. Pantone 3C Blue color. Modul til lagring og transport av verktøy. Gratis frakt tilgjengelig. Ditt byggevarehus. Du har ingen produkter i handlevognen. Finn byggevarehus. Zarges E-verktøykasse. Explorer Explorer Instrumentkoffert Complete med skuffer. Netto Mål: Bredde: 1cm. Verktøykasse i metall skuffer svart. Print Utskriftvennlig versjon. Kompakt og sikker verktøykasse med skuffer. Hver boks er utstyrt med kulelager.


Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du. TSTAK-systemet er et sammenleggbart, stablebart lagringssystem. Bygg et oppbevaringssystem som. Teng Tools rød lakkert stålplate. Utstyrt med ti dypt kulelager skuff og kombinasjonslås. Sjekk priser på verktøy skuff verktøykasse skuffer. Kjøp verktøy skuff verktøykasse skuffer billig i nettbutikkene. Låsbart verktøykabinett med skuffer, deler. Produsert i karbonstål.


Verktøykasse med skuffer

Aluminium verktøykasse med skuffer, Arbeidstimer:Pris: 7. Av kuldebestandig polypropylen, resistent mot olje, syrer og baser. Med løs verktøykasse.


Mellomvegger til inndeling av verktøykasser medfølger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater