Vinkjeller i gulvet

En kjenning av meg som laget en vinkjeller flisla gulvet i kjelleren sin. Etter et par knuste flasker angra han på valget av flis og gikk til innkjøp av.


Vinkjeller i gulvet

Etter godkjennelse bygger snekkerne vinkjelleren med lys, kjøling, dører, gulv og annet slik at kunden får ønsket design og uttrykk. Summen av ingrediensene ble nettopp dette, et «hemmelig» rom i gulvet av tråsikkert glass med oppbevaring av vin. Har du en fuktig og kal gammel kjeller? Da kan den forvandles til en smaksrik vinkjeller.


Se her hvilke gulv som passer best. Dette er lekkert, innovativt og plassbesparende, en moderne versjon av en klassisk vinkjeller. Her ser du trappen som fører ned til det hemmelig. Du kan deretter skifte farge, gulv og type vegg etter eget ønske inntil du finner noe som ligner på det du har eller ønsker i vinkjelleren din.


Vinkjeller i gulvet

En vinkjeller kan bygges hvor som helst. Dette skaper en unik og eksklusiv atmosfære. Smarte løsninger er. Viktig for paret når de innredet vinkjelleren var en effektiv utnyttelse av.


Vi skar simpelthen opp det splitter nye gulvet og installerte en helsveiset vinkjeller med glasslokk og lysdemping», forteller Rasmus. Begeistringen er tydelig. Du trenger ikke en kjeller for å lage en proff vinkjeller. Med et slikt utgangspunkt er tanken på å legge glass i gulvet naturlig nok fremmed.


Ikke sånn å forstå at det er umulig å oppdage, mer som en gimmick og litt James Bond-aktig tøft. En enkel ramme med parkett på og en pivot-hengsel i tak og gulv,. Inngangen til den gir en luke, som ligger i gulvet på rommet.


Vinkjeller i gulvet

Under det åpnes en serie spiralformede, tilbakevendende hyller med flasker, som du kan nå ved å gå. Et kott kan være nok. Tre, metall, plast. For vegg, bor gulv.


Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Vinskap med og uten kjøling. Mer fra samme huset som sist innlegg. Dekket til med 4mm fuktsperre og grusdekke. To luftavfuktere installert. Alle gulv utenfor murene er dekket. Det tok fire uker med sjauing før jeg så hvilken farge det var på gulvet. Vinkjelleren på Park Hotel Vossevangen teller 40. Det som er viktig er å beskytte vegger og gulv mot fukt. Dette gjør man best ved å bygge et ”rom i rommet”.


Se fremgangsmåte for bygging av vinkjeller under. Plasseres rett på gulvet. Vindu i gulvet ned til vinkjeller og panoramautsikt – bli med inn i huset på bakketoppen.


VintageView FCF-HD - Gulv -til-tak ramme VintageView er meget enkelt å. WS- flasker. I takt med at vi setter høyere krav til god vin, øker også behovene for bedre lagring av vin.


Ikke alle har en naturlig vinkjeller å oppbevare vinen sin i. I Bordeaux finnes en av verdens mest legendariske vinbutikker som har en spiral med vinhyller fra bakken og oppover.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater