Vinylfornyer

Vinylfornyer

Her finner du både glansgivende og effektive produkter. Vinylfornyer til din bil. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Chemical Guys Black On Black Plast, gummi og vinylfornyer.


Det er få ting det er så enkelt å gjøre noe me som plastdetaljer på bilen din. Slik som pyntelister, speil, støtfangere osv. Ved å bringe tilbake den originale, sorte. Meget god plast og vinylfornyer som gir en jevn, halvblank overflate.


Vinylfornyer

Bevarende emulusjon beriket med oljer som erstatter fuktighet plasten har mistet og som. Pass på lakken rundt da. Hvis ikke har du også vinylfornyer da ;). FORLENG LEVETIDEN FOR BILENS INTERIØR.


VINYL, GUMMI OG PLAST. Bilens interiør utsettes for mye sollys og varme, og over tid blir komponenter som er. Plastoclean er en plast, gummi- og vinylfornyer som både vasker og beskytter.


Spray på og poler ut, gir en skinnende overflate hvor skitt ikke setter seg. Luftblåsing, grundig støvsuging, rengjøring av interiøret, vask av matter, vinduer, dørkarmer, dør-trekk, vinylfornyer på dashboard og dør-trekk.


Tilhører produktgrupper: Løsemiddelbasert (gummi, plast- og vinylfornyer ) Løsemiddelbasert (interiørfornyer) Løsemiddelbasert fornyer (felg- og dekkpleie). Forvask, avfetting. Legg til Handlekurv.


PolishAngel Snowcake er en plast og vinylfornyer i det absolutt øverste sjiktet. Drøy i bruk, effektiv og holdbar er bare noen av stikkordene vi kan nevne.


Vinylfornyer

Har du prøvt autoglym vinylfornyer som du stryker på og bare for tørke. Solen har nok sikkert vært litt hard mot den ja ;). Gummi og vinylfornyer 500ml – 16.


Skinn og interiørrens 500ml – 16. Glassrens 500ml – 7. Bilpleiekongen viser deg. Innvendig vask med vinylfornyer. Angelwax AnGel er en plast og vinyl fornyer som er utrolig drøy.


Hybrid VOptical Select Wet Tire Shine and Trim Dressing and Protectant er en oljebasert plast, gummi og vinylfornyer til bruk på dekk og eksteriørdetaljer. Produkttype: Utvendig gummi og vinylfornyer som gir en glansfull overflate og vekker den opprinnelige fargen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater