Bred skyvedør

Jeg vil ha en innendørs skyvedør som er 5m bred, men lurer på hvor. Innfelte skyvedører. Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til.


Hos Kvik finner du garderobeskap med skyvedører i stilig design som både. I stuen til arkitekt Jonas Norsted står en meter bred bokhylle som rekker nesten helt opp til taket. Ser du litt nærmere på den, oppdager du at.


Om ønskelig leveres dørene ferdig overflatebehandlet i den fargen du ønsker. Våre skyvedører er. NorDan skyvedører glir på forseglet kulelager, som gjør det enkelt å åpne og lukke døren selv i større.


Bred skyvedør

NTech enkel og 2-fløy dører med bredde ramtre. SKYVEDØR 2-FLØYET. Med enkel betjening og robust. All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører, hvor dørbladet skyves og.


Som 2-fløyet skyvedør kan det leveres to helt vanlige karmer. Min BREDDE : 5cm. Max BREDDE : 12cm. Dørene passer for åpninger på ca 4m bredde og med ca 2m høyde.


Evt 6m bredde ved bruk av to dører). Norges beste priser på skyvedører til sommerstuer, vinterhager,hagestuer. Skyvedør til vinterhage. Raskt, enkelt og billig.


Bred skyvedør

Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til. Skreddersydde skyvedører for ethvert rom. Med Elfas skyvedører har du mange valgmuligheter, og du kan velge mellom flere farger og materialer.


Og for de som ikke vet det, så har vi skyvedører med elektrisk åpning både i pvc og aluminium. Anbefalt minimumsbredde på en skyvedør er meter, da smalere løsninger reduserer tilgjengeligheten. Utover dette kan du selv bestemme bredde og høyde på. På bredde har vi mange forskjellige størrelser.


Bred skyvedør

Alle våre innerdører kan gjøres om til skyvedør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater