Damp vindusvasker

Og det er STORE forskjeller! Se vårt utvalg av vindusvaskere, vindusrensere og andre produkter for vindusvask her. Med våre produkter blir vindusvasken en lek. Rengjøring av parkett og laminatgulv.


En dampvasker kan brukes på lakkerte og forseglede tregulv som for eksempel likkparkett. Poleringsbehandlet treverk kan.


Damp vindusvasker

Når klissete eller møkkete overflater skal vaskes, da er det bare å finne frem den sterke såpa og la armmusklene komme på banen. Test av vindusvaskere. Jeg er frelst, sier en av testerne.


WellSer også vår mest stille rengjøringsprodukt for vinduer og overflater med bare 60dB. Naturlige profesjonelle. Fettløsende for rene vinduer. Det vanligste utstyret for vindusvask er en bøtte, et par mikrofiberkluter og en nal til å tørke bort vannet.


Damp vindusvasker

Vindusvaskeren selv bruker. Når gradestokken kryper opp mot plussgrader og vinduene står. Batteridrevet vindusvasker. WV Plus vindusvasker er en innovativ løsning for rask og enkel.


Damp vindusvasker

Den batteridrevene. Håndholdt, kompakt dampvasker SC for hygienisk rengjøring.


Da kan du leie en av disse supre maskinen av meg Leie av gulvvasker 500kr pr dag Leie av dampvasker 500kr pr dag Leie av vindusvasker. Du kan velge en vindusvasker som er best egnet for dine vinduer.


Kärcher dampvasker SC 1. Damprengjøring av. Sett viskeren på børstesiden, damp og puss vinduene.


Still bryterne på kontrollhåndtaket påvri vindusviskeren på sokkelen og tørk vinduet tørt fra topp til. Cleanmaxx vindusvasker med forlenger. Det produseres en jevn strøm av vanndamp på ca. På tide med rene vinduer?


Effektiv batteridrevet vindusvasker som ikke etterlater triper når du har tørket ferdig. Utstyrt med sugefunksjon slik at du unngår. Nal for vindusvasker 2mm gumminaler pk 2mm.


Si farvel til render, striper og søl med en alt-i-ett glass og vindusvasker. Det er ingen artikkler å vise, velg et annet filter. De mest kjente produktkategoriene er høytrykksvasker, dampvasker og vindusvasker, men vi leverer også vanningsutstyr, støvsugere og grovstøvsugere m. Klut til klesplagg.


Forlengningsstaver. Bestill H2O SteamFX Pro.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater