Fliser oslo alnabru

Velg blant et stort utvalg fliser, laminat og parkett. Norfloor Oslo ønsker deg velkommen i sine moderne og inspirasjonsrike lokaler på Furuset.


Vi har et stort utvalg av fliser og tilbehørsprodukter i alle stilarter. Vi holder til sentralt på Alnabru. Lyse lokaler og flotte utstillinger med det nyeste innen fliser. Finn kontaktinformasjon, åpningstider og se bilder her.


Bli inspirert og finn fliser, butikker og annen informasjon på vår webside. Klikk her for å se utvalget vårt. Vi står klare til å ønske deg velkommen til 3kvm med inspirasjon og utstillinger.


Velkommen til vår splitter nye Concept Store i Oslo ! Kvalifiserte fagfolk hjelper. Unikt utvalg av fliser til din kjøkkenbenk! Kjøper dere fliser, VVS og. Møbelringen Alna.


Innbyggere i Oslo kan levere inntil m³ avfall gratis ved Haraldrud. Hans Nordahls Gate Oslo. Vi på Handy Hands vet. Modena Oslo Alna. KORONA oppdatering! Våre butikker i Lier, Oslo og Tønsberg har åpent som normalt. Fabrikkene i Italia er fortsatt aktive og varer kommer ukentlig, med. Du har ingen produkter i handlekurven. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Eget steinverksted og. Måler, produserer og monterer. Selskapsform: Aksjeselskap (AS).


Fliser oslo alnabru

Open full screen to. På det norske markedet tillbyr vi Norges bredeste sortiment av keramiske fliser og tilbehör. Alle produktene på nettsiden.


Hovedkontoret ligger på Alnabru i Oslo, hvor vi også har egen butikk. Flisekompaniet Alnabru. Alnabru, Oslo er uten sidestykke den største flisbutikken i Oslo og har. De siste seks årene har Oslo -karen, som er murmester av yrke, jobbet som teknisk sjef og prosjektansvarlig hos.


Han brenner for faget, og er lidenskapelig engasjert i hver flis. Norfloor-sjef Sørensen viser Fagrådet rundt i butikken på Alna.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater