Bygge bolig

Bygge bolig

Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Det er derfor Norgeshus som husleverandør. Hva koster det å bygge et hus?


Hvor lang tid tar det? Og hvor starter man? I denne guiden får du svar på disse spørsmålene samt gode tips til husbygging. Skal du bygge ny bolig ? Her får du en oversikt over de forskjellige fasene i byggeprosessen.


Systemhus bygger boliger med et godt inneklima og god design. Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Vi bygger hus som funkishus, moderne hus og herskapelige hus.


Bygge bolig

Ferdighus og ferdighytter! Eller leter du etter fjellhytte eller en moderne hytte ved sjøen. Alle hus kan kundetilpasses. Dersom vi ikke har det huset du vil bygge, så tegner vi det gjerne sammen med deg.


Bygge bolig

Pris på alle våre eneboliger finner du. Ett råd til deg som skal bygge bolig : Bruk en skikkelig kontrakt. Det vil gi gode odds for en enklere byggeperiode. Tips og råd før du går i gang med.


Mange har inntrykk av at husbygging er uoversiktlig og vanskelig. Flere vegrer seg for å begynne på husprosjektet. Det skal være enkelt å bygge hus, og hos oss kan du være trygg hele veien fra første møte til livet i ditt nye hus. Vi har bedt tre eksperter gi sine beste råd for byggeprosessen.


Ekspertene: Seniorrådgiver Anders Kirkhus, seniorforsker Trond Bøhlerengen. Du må også huske utgifter til blant annet.


Du har skrevet under på kjøpskontrakten og er klar til å flytte inn, men å bygge hus tar tid. Her forklarer vi hvor lang tid det faktisk tar. Huset skal tegnes, tomten må bearbeides, søknader må sendes og.


Byggeprosessen skal være oversiktlig og føles trygg for deg som skal bygge nytt hus - uansett om du har vært igjennom prosessen før eller ikke. Hos oss blir du.


Her er energitiltak hvor du kan søke Enova om økonomisk støtte.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater