Lyddempende bilder

Lyddempende bilder

Lyddempende bilder er mye mer enn bare dekorativ kunst til veggen. Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som reduserer støy og. Moderne kontorer, møterom og boliger etc har ofte problemer med for mye støy og etterklang (ekko).


Dette kan forbedres betraktelig ved å benytte. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt lyddempende bilde slik at det passer in i rommet.


Vi har lyddempende bilder som også passer perfekt både til. Akustikkbilder - Norsk Akustikksenter. Lydregulering trenger ikke være kjedelig. Velg dekor som er både funksjonell og flott.


Våre støydempende bilder trykkes på DecoTex, et lydabsorberende materiale som benyttes mye i barnehage, skoler. Vi tilbyr også støy-og lyddemping med bilder. Støydemping er viktig både for kontor og privat,. De har en ganske stor bildebank med motiver, og i tillegg kan man få egne foto printet på lerret.


Med lyddempende bilder med egne foto får du et personlig og komfortabelt innemiljø. Fotoprinten er av ypperste kvalitet! Ta kontakt for et tilbud!


Velger du SOUNDTECT får du både lyddemping og trendy dekorelement på veggen! I et lyddempende lerretsbilde blir det montert en lydabsorberende plate fra Rockwool i trerammen bak lerretet.


Lyddempende bilder

Platen er ikke synlig når det ferdige bildet henges. Løsning: lyddempende bilder á 100×1cm. Vi lager lerretsbilder i tre tykkelser:og cm. Her kan du lese.


Bildene er levert med grålakkerte aluminiumsrammer og montert på vegger. Last flere bilder (bilder gjenstår). Lydabsorbenter er lyddempende materialer og produkter som brukes.


Motivet er trykket på duken slik at det blir enda tettere, noe som. Vi hadde også noen andre lyddempende bilder fra før vi har brukt. Illux leverer lyddempende bilder alle mulige fasonger og du kan selv velge motiv eller bla igjennom en database med mange forskjellige bilder.


Vi har et stort utvalg lyddempende tavler, skjermvegger og bordavdelere i ulike motiv som bidrar til. Oppslukende oppmerksomhet. Oktav er en effektiv og effektfull veggplate med svært høy absorpsjonsevne.


Lyddempende bilder

Bonus: miljøvennlig. Du kan også tilpasse bildet ditt enda mer ved å velge mellom print på plakat, aluminiumsplate, akryl, galleritrykk, fotolerret og lyddempende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater