Fleksibelt flislim

Sementbasert hvitt flislim. Flislim: Er det stor forskjell på forskjell på billig og dyre. Megaflis har fleksibelt flislim også. Fleksibelt - Vanntett -. Tror ikke produktene deres er dårlige, brukte dette selv på Litex i forbindelse med innbygging av badekar.


Fleksibelt flislim

Et godt flislim gjør jobben smidigere og enklere for deg. Populære produkter i denne kategorien! Tekniske spesifikasjoner. Mfix fleksibelt flislim kg. ARDEX X OUTDOOR. MICROTECfleksibelt flislim, gulv og vegg. Drøyt, støvredusert og fleksibelt flislim til montering av keramiske fliser innen- og utendørs, både til vegg og gulv. Inneholder lettfiler. Blandingsforholdet er variabelt. Egnet til liming av storformatfliser. Klasse C1ES(Cinnendørs). VALG AV FLISER OG FLISLIM.


Hurtigherdende fleksibel flislim. Limet inneholder spesialsement, san samt plastiserende og heftforbedrende stoffer som gir et fleksibelt flislim. Ekstremt fleksibelt spesial flislim. For innvendig og.


Fleksibelt flislim

Produkt detaljer. Vedvarende høye avtrekksstyrker. Smidig konsistens. Til gulv og vegg, innen- og utendørs. Kjøp Legg i handlekurv. Full pose med kg flislim. Har vært oppbevart tørt. Limet kan benyttes på gulv og vegg innendørs. Godt egnet til å lime keramiske fliser. Lett, fleksibelt flislim. Sigefritt, svært smidig og fleksibelt sementbasert lim for kermaiske vegg- og gulvfliser. Meget gode og lette bearbeidelses-egenskaper.


Fleksibelt flislim

Elastorapid er et to-komponent, høyfleksibelt, hurtigherdende, sigefritt sementbasert flislim med forlenget åpenti til liming av keramiske fliser og naturstein ute.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater