Lass med jord pris

Priseksempel på kjøp av hagejord. Anbefalt utlegg i maks 5cm tykkelse. Hagejord ‎: ‎45- (56inkl. mva) Bed- og pottejord ‎: ‎50- (62- inkl. mva)Bed- og pottejord i 20L sekker ‎: ‎sekk 8- og 4. Ved større leveranser ta kontakt for pris. Egne priser for opplasting personbiltilhengere ut fra hvor stor hengeren er.


Frakt kommer i tillegg hvis. Kjøp av lass med masser for private. Vi har faste priser for tilkjøring og levering av stein, jord, san pukk og andre masser. Dersom man bestiller i vår nettbutikk.


Blomjord Weibulls. Vi produserer Parkjord, som er en ugressfri jord av san torv, hagekompost og biorest. Kulestein gjeldene mpris. Tilhenger, en-akslet50.


Lass med jord pris

Trenger sånn ca lastebil- lass med jord som skal brukes til å planere ut og. Et annet alternativ kan jo være å be om pris for at et firma planerer ut plenen for. Vi bestilte aaaalt for mye matjord og har derfor masse jord til overs.


AS produserer og distrubierer jord og pukk i ulike dimensjoner. Du kan hente masser hos oss selv, eller få det tilkjørt. Lastebillass med hagelykke :). Til slutt fikk jeg en klar favoritt: «Hage- jord » fra Grønn Vekst levert av.


Salg av ulike jord - og steinprodukter samt sand hele året. Støleheia avfallsanlegg. Vi laster din tilhenger. Subbus, grus, pukk, sprengstein o. Rotlag: Fastpristilbud ett lass (11m³) inkl.


Lass med jord pris

Er du proffkunde? Stabil og næringsrik jord til alt unntatt grønnsaker, frukt og bær. Vår anbefaling til plen. Et fullt lass tar ca.


Lass med jord pris

Salg av vekstjord og dekkbark foregår enten ved levering direkte til kunden med lastebil, eller ved henting på vårt lager i Gjerløwsvei Hafslundsøy ( se.. Ved utkjøring er det gratis utkjøring ved hele lass ( 10meller mer). Vi har ikke plantejord i vårt sortiment, kun sortert jord til.


Kontakt oss å be om jord pris slik at du kan finne det du trenger til den prisen du trenger. Hos oss kan du også bestille levering av jord hvis du ikke har anledning til.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater