Hvordan legge shingel

Hvordan legge shingel

Her følger en enkel beskrivelse av hvordan du skal gå frem. Les alltid produsentens monteringsanvisning og følg denne dersom avvik fra beskrivelsen vår. Hvordan legge takshingel ? Legging av takshingel er ikke så vanskelig, og her guider vi deg gjennom.


Ny shingel kan legges rett på gammelt shingeltak. I sterk solvarme blir shingelplatenes overflate myk og kan derfor ødelegges ved uforsiktig tråkk. Se hvordan et shingeltak legges steg for steg.


Filmen viser også legging av ny shingel på gammel shingel. Planlegg ditt nye tak. Han er produktsjef for shingel og underlagsbelegg i Isola, som har vært på det.


Hvordan legge shingel

Når du skal legge takshingel, enten på et nytt tak eller som omtekking, er det ikke bare viktig å ha riktig teknikk - først og fremst må du ha riktige. Legg to striper Isola Fugemasse mellom takfotbeslag og underlagsbelegg. Monter første rad med takshingel parallelt med takfoten. For det første: La du ny på gammel forrige gang du la shingel på hus- eller.


Byggmax Norge 13599. I dag er moderne takbelegg et smart materiale, som er lett å jobbe med og enkelt å legge. Moderne takbelegg. Takgjoerdetselv. Alle ujevnheter må fjernes på det gamle taket. Slik legger du takshingel. Sjekk takvinkel, den. Videoen under viser leggeanvisning for ny shingel på gammelt tak. Vis på en figur hvordan du lager overlappingen.


Denne prisguiden går gjennom driverne av pris og kostnad for å legge takshingel, hva det innebærer å legge shingel og hvordan du finner de rette taktekkerne. Er takstige påbudt ved legging av shingel og asfalt takbelegg? Ta kontakt med lokalt. Baros shingel må ikke legges direkte på gammel shingel.


Hvordan legge shingel

Ventilasjon av takflaten. Hva det koster å legge nytt tak, kommer an på hvilken tilstand det nåværende taket er i. Det er lett å utbedre gamle papp- eller shingeltak ved å legge ny shingel. Hvis det ligger to lag med shingel – og du skal legge nytt: Fjern den gamle shingelen.


Ta av vindskiene og skjær ca.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater