Innredning under åpen trapp

Utnytt kronglete kvadratmetre. Plassen under trappa kan være et utfordrende område å innrede, men med litt kreativitet kan du utnytte plassen. Bygge «plattform»med oppbevaring på de nederste trinnene, og så ha åpen trapp over.


Liten arbeidsstasjon eller lekekrok til barna. Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon. Av: Einar Vestheim, 4. Gjør plass til mer under trappa. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod.


Jeg har bikkjene under der på natta, åpent med port ut mot rommet. En garderobe under trappen er et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko. Skapdørene leveres i hvitt, lys grå eller mørk grå, med innredning i hvitt. Plassen under en trapp er opplagt til oppbevaring, men det kan være vanskelig å finne en optimal løsning.


Her er det også blitt plass til tre hyller. Garderobe under trappen er derfor et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en. Innredningen leveres i hvitt. Med tanke på at trappen er åpen og det ikke er til å unngå at det blir mye støv og bøss under der så ville jeg ikke innredet så mye.


IKEA - PLATSA, Garderobeskap, hvit, Skatval mørk grå, Passer perfekt under et skråtak eller ei trapp. Fyll på med dører og innredning etter behov. Her kan du få mer inspirasjon til garderobeinnredning. Har du en åpen trapp med mer luft, er dette et ypperlig sted for å lage seg et lite hjemmekontor.


Kontor leveres til: under trappen : INNREDNINGEN AVSLUTNING. C før, under og etter monteringen. Har du ubenyttet plass under trappen, eller skråtak, er dette løsningen.


Innredning under åpen trapp

June, her vist som 180° tett svingtrapp malt i fargen lys grå NCS. Trappa har åpne trinn og håndlist i eik, og hvitmalt under - liggende. Buet, åpent klosstrinn. Raskt, enkelt og billig.


Innredning under åpen trapp

Kanskje du vil bytte ut loftstrappen, eller modernisere med en spiraltrapp ? Uansett årsaker har vi et utvalg av slitesterke trapper i både tre og. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk- in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.


Innredning under åpen trapp

Glass fra vang til tak. Tilpasset innredning under trapp. En eksklusiv spiraltrapp produsert av metall med trappetrinn og håndløper i stavlimet eik. Vi skal tette trinnene og sette opp lettvegg og dør slik at det blir en bod under der.


Vi har også åpen trapp til 2. Om noen har smarte løsninger. ALDORA Standard åpen trapp i furu Spiler RS25. EVIN Åpen trapp med repos Stolper i EX-serien.


Trapperom: Trapp, malt strie og malt brystningspanel på vegger, underside av overliggende. Modulene fås med innredning som skohylle, garderobestang o. Bolig til salgs - Stor enebolig med leiligheter (under innredning ) og hybel på flott og.


Hoveddel: Egen adkomst under tett tak og støpt trapp opp til inngangsdør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater