Interiør stige sort

Interiør stige sort

Kjøp Bøk stige, Brun, 150cm hos Kid Interiør. Legg til i ønskelisten. Denne varen kan kun kjøpes i butikk. Se lagerstatus i alle butikker. Nærmeste butikker. Hei og velkommen til Stigebutikken. Jeg lager kvalitets Pyntestiger av helved. De er dekorative som kan brukes i forskjellige rom og ute på trappa. Beregnet til pynt (stilles mot veggen). Av malt massivt tre. Trinnene leveres i to deler som. Praktisk stige til å henge håndkle på. Brix frittstående håndklestige i trendy design.


Interiør stige sort

Det er de små, dekorative tingene som gir hjemmet personlighet. PrisNOK54inkl. Se alle våre nyeste bilder. Nå får du 50% på alt til skolestart!


Interiør stige sort

Notatbøker, pennaler, skrivesaker, matbokser og drikkeflasker. Den er perfekt til badet der du kan henge håndklær på. Stige i sort metall fra Bloomingville. Fin « stige » som liver opp rommet.


Sort stige til oppheng. Heng tepper eller annen pynt. Hylle sort og frittstående. Dekorativ og praktisk stige som du kan plassere på badet for oppheng av. Menu Norm håndkle stige sort. Tilgjengelighet: På lager. Stilig stige i sort fra Wikholm.


Flott til å henge pledd på eller bare ha som dekor i seg selv. HÅNDKLE RACK, SORT, METALL. En håndklestige fra Bloomingville er løsningen når du har lite gulvplass. Den gir et løft til interiøret, spesielt med utførelse i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater