Isolert matboks

Isolert matboks

Hva er en isolert matboks ? En matboks som holder maten varm! Hos BeeOrganic tilbyr vi det vi mener er markedets beste isolerte matbokser i stål. I motsetning til plast.


Komplett sett med matboks og isolert drikkeflaske. Med nydelig design og miljøvennlige materialer er dette den perfekte "startpakken" til barnehage og skolestart. De små boksene som ligger inni de større boksene kan romme mandler, rosiner, frukt og annet og de isolerte runde matboksene er supre for varm grøt og kald. Kjøp Petit Collage miljøvennlig isolert matboks.


Velg sortering, Alfabetisk, Popularitet, Pris lav-høy, Pris høy-lav. Produsenten anbefaler håndvask for isolerte beholdere. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Isolert matboks

Yummii yummii Bento Rounds matbokser. Med disse fantastiske 3D Spiderman isolert matboks kan du ta din snacks eller lunsj med på skolen, på tur eller hvor enn du vil.


Klean Kanteen 237ml isolert mattermos Brushed Stainless. Nå tilgjengelig med dine favoritt. Zoo Lunchie er en isolert lunsj bag med et romslig hovedrom som holder sandwicher, snacks, drikkevarer og mye mer.


Isolert matboks

Den isolerte innsiden holder mat og. En fin og praktisk matboks for oppbevaring av mat til lunch, piknik eller middagsrester. Dansk design er alltid praktisk: Boksene kan selvfølgelig stables. Her finner du matbokser, bokser og andre praktiske beholdere til å ta med seg.


Denne mat beholderen har doble vegger og er vakuum- isolert, som sikrer at. Isolert materiale for å holde maten. Navneklister til matboks 3-i -en. Drikkeflaske i stål ( isolert ) – 5ml m. Lunchbots er en isolert og lekkasjefri matboks i rustfritt stål.


Den rommer nesten en halv liter og gir en god mengde mat. Søte og praktiske matboksen dekorert med fargerike donuter. Passer perfekt sammen med vår termos i samme design. Stilig, smart og miljøvennlig matboks i stål.


Matboksen holder maten varm opptil 5. Da kan det være greit å ha isolert matboksen slik at den holder litt bedre på varmen mens grøten (eller noe annet) godgjør seg. Flasken rommer 3ml, og er laget av isolert rustfritt stål. Den holder drikken din varm i timer.


Vakuum kobber- isolert matbeholder. Etter ti timer i fryseren er disse matboksene klare til å holde seg kalde i sju timer. Freshe matbokser hver dag, altså.


A Slice of Green matboks lag lekkasjesikker. KORTREIST MATBOKS PRODUSERT I NORGE! Dobbelt- isolert. Bilde av BLAFRE.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater