Turkise fliser

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. ATLANTIS MOSAIKKFLIS SELGES I ARK MED TURKIS ELLER HVIT(BEIGE) FARGE. OVERFLATEN ER BLANK. DESIGNET KAN MINNE OM FISKESKJELL.


Turkis farge er flott for å dekorere på badet. Flisen av denne farge minner om sommeren resten, om sjøen. Takket være denne originale designløsningen vil det.


Turkise fliser

Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser i alle prisklasser. Produktene Norfloor fører er fra Italias ypperste og beste. Vi har alt av fliser til ba kjøkken, uteplass og alle rom. Hos oss finner du et rikt utvalg av flis til gulv og vegg.


Populære produkter i denne kategorien! Mørkt bad med turkis fondvegg i mosaikk. Cæsar Trace Mint. Hvite basefliser og fliser med blått mønster.


Overflaten er ensfarget og kommer som blank eller matt. Fargekartet spenner fra hvite, grå og beige nyanser til knallsterke farger i turkis.


Turkise fliser

Mange av våre store utstillinger viser mosaikk brukt på bad og kjøkken. Glassmosaikk, marmor-mosaikk og mosaikk til de aller fleste flis -seriene våres.


Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder. Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser. SALG 25% Juni turkis.


Turkise fliser

Original Price:250. I nettbutikken kan du kun. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og. Gulv- og veggfliser fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Veggfliser har både en nytte- og hyggefunksjon. Det riktige flisvalget sørger nemlig for at du får et rom til. Passer til ba stue, barnerom, inngangsparti og blir et smykke i rommet. Turkise fliser som reagerer på bevegelse og skaper nye mønstre for hver skritt!


Det er en enkel, forsiktig og forfriskende farge. Et rom med denne nyansen stimulerer til en fredelig aksept av vannprosedyrer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater