Maxbo parkett

Maxbo parkett

Maxbo tilbyr et stort sortiment av parkettgulv. Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Går du med planer om å legge nytt gulv, men er usikker på om du skal velge parkett eller laminat?


Maxbo parkett

Det er pluss og minus med begge gulvene, og hvilket gulv du. Et gråtonet parkettgulv med en ujevn overflate. Eik Estoril er et lekkert og rustikt 1-stavs parkettgulv, børstet og hvitoljet i en meget naturlig sortering som gir et jevnt uttrykk. Ubegrenset med friske og utbedret.


De beste parkettene kan vare i over år ved normal bruk. Og det finnes enkle grep som kan bidra til å. Har du husdyr eller små barn? Et herdet tregulv har en enestående slitestyrke og egner seg for alle husets rom.


Gulvet, med brede planker, er produsert med en. Maxbo Stormarked Hvam selger mye av både laminat og parkett, og bestselgeren av parkett i disse dager er Harmoni Eik Rustikk White fra. Eik Heidelberg Kährs Original er et 3-stavs parkettgulv med eikens naturlige fargevariasjoner.


Maxbo parkett

Parkettens bestselger. Gulvet inneholder variasjoner i ytved og har moderat med kvister. Viva Eik Hvit er en pen og slank parkett med tidsriktig farge.


Gulvet er hvitlasert og er produsert for nordiske forhold - tidløs og elegant. Du kan legge Viva tregulv. Et robust parkettgulv med myke toner. Ny gulvtype utfordrer parkett og laminat.


I løpet av ett år har herdet tregulv tatt prosent av Maxbos salg av gulv. EKSPERTEN: Arne Kristian Nilsen hos Maxbo Gran.


Han forteller at gulvet som tidligere ble omtalt som den «kalde og kunstige lillebroren til parketten » har kvittet. Tips og inspirasjon til oppussingen finner du i MAXBO -universet. Eriksen forteller at.


Se det store utvalget av parkett hos MAXBO her. Det er uvanlig at et nytt produkt selger så mye i løpet av så. MAXBO -KUPP på parkett Eik Harmoni Rustik White, mm fra Harmoni, pr. Trondheimsveien 30.


Ultraloc lås system brukes også i Tarkett sin meste solgte stav parkett. Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på byggevarer. Finn de beste tilbudene og utvalget hos oss.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater