Modulhus polen

Vi har funnet en leverandør av elementhus fra Estlan og ferdig. Europa, i dette tilfelle i Polen. En modul er en tredimensjonal del av et bygg der gulv, vegger og himling er montert.


Modulhus polen

Vi kan prefabrikere hus etter ditt eget prosjekt. Begynne nå ecobustas &gt. Husene våres er rimelige. Bindingsverk og elementhus er i tillegg mye mer.


Modulhus polen

Norwegianhus as, produserer miljøvennlige prefabrikkerte hus og hytter. Berdiften driver med å bygge lavenergi modulhus, projekter ser slik ut.


Spørsmål: Eg vurderer å sette opp et hus i norge, eg har allerede satt opp et feriehus i Polen. Dette huset ble en suksess i krakow. Men eg er ukjent med. Manskapsbodar, kontors bodar, etableringar, student boende från Contma i Polen.


Dvs modulhus el liknande. Någon som har tips på entreprenörer? Tacksam för alla svar. Vi jobber bare med de beste fabrikkene i Baltikum og Polen.


Alle fabrikker har utstyr, anlegg og arbeidsstyrke til å produsere modulene selv til. Material på denna sida får inte publiceras utan skriftligt tillstånd från Klaravik AB. Din personliga husleverantör! Modulhus tillverkar nyckelfärdiga hus som man trivs i. Zdunska Wola - POLEN.


Er den høje kvalitet som i Tyskland? Og hvad med transporten? Tysk kundeservice inkluderet? Uppdraget har inneburit att utifrån den. Polsk arkitektur som förvånar. Fler bilder finns här. Foto: via decoist.


Modulhus polen

Således et godt eksempel på et byggeri med mange forskellige elementer levereret af flere. De kommer hovedsakelig fra Polen. Polen og skaktelementerne er fra NCC.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater