Oppbevaring under trapp med sving

Det du absolutt bør unngå om du ønsker oppbevaring under trappa er å bare bygge den inn og sette inn en dør. Da får du et kott hvor plassen. Med våre oppbevaringsløsninger (se egen infoflyer) under trappa utnytter man tilgjengelig plass slik at det blir enklere å holde.


Oppbevaring under trapp med sving

Salvi 1Svingtrapp Hvit med Bod. Se også video om oppbevaring under trapp fra et av våre trappestudio. Smart løsnig med skuffer for oppbevaring i trappetrinnene.


Noen smarte løsninger på oppbevaring under trapp ? En garderobe under trappen er et glimrende valg for deg som vil oppbevare klær, sko og vesker på en tilgjengelig og oversiktlig måte. Her er det også blitt plass til tre hyller.


Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan forvandles til smart oppbevaring, hjemmekontor eller en liten kosekrok. Bod under trappen utnytter plassen og gir rom for oppbevaring av klær, fritidsutstyr og annet. Dette betyr også at løsningen du velger under trappen er spesialtilpasset og vil passe både.


Garderobe vist på Stryntrappa Berg 90o svingtrapp, her i ask værbitt grå og mørk grå. Mye plass til oppbevaring uten at det tar plass i rommet. Sammen med Hagen har vi fått mulighet til å løse dette evige problemet og skape funksjonelle trapperoms løsninger som gir rom for oppbevaring og. Oppbevaring under svingtrapp kan løses på flere måter.


Her har hjørnet to skapdører som gir tilgang fra begge sider og gjør det lett å hente ut ting. Med vår oppbevaringsløsning bod under trapp, kan du innrede. Vi har sett på muligheten for oppbevaring under en 1graders svingtrapp. Om mulig ønsker vi skuffer under delen av trappen som er lavest.


Fennikel som graders svingtrapp med tette trinn o nydelig rekkverk i stålspiler. Toalett under trappen og andre ikke-standardiserte løsninger for bruk av.


Oppbevaring under trapp med sving

Det er bedre å velge skyve- eller foldedører - de tar mindre plass enn svingdører, noe som. I en opplektet trapp (bildet under ) legges trinnene på påskrudde bærelekter. Plassen under trappen er også egnet for oppbevaring av sesongens ting:.


Trapperom skal ha god belysning slik at trappetrinn er synlige. Inntrinn skal ha sklisikker overflate. Veiledning til første ledd bokstav e. Få anbud på svingtrapp i Akershus.


Dette gjør at trappa virkelig svinger seg mellom etasjene. Trinn og håndlist i. Smar utnyttelse av plass med oppbevaring under trappa.


Tett trapp : Gir trappen et fint preg og mulighet for oppbevaring under trapperommet om ønskelig. Glassrekkverk: Ønsker du et glassrekkverk er herdet og laminert. I rekkehuset vi bodde i før laget vi uttrekksskap på hjul under trappen.


Oppbevaring under trapp med sving

Dekorativ og praktisk trapp! Lurer på om jeg kan få til noe lignende under min trapp med sving ? Lugo, her som tett trapp med sving.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater