Silikatmaling mur

En silikatmaling er en uorganisk maling som er diffusjonsåpen, og er. JOTUN ORIGINAL AKRYL MUR B BASE 9L. Vil du virkelig pleie en pusset murfasade med en usedvanlig sterk og pen. Silikatmaling består av flytende kaliumsilikat, også kalt kalivannglass.


Diffusjonsåpen maling for puss og mur. Produktbeskrivelse. En-komponent silikatmaling iht. Plastikk er langt fra fantastisk på mur.


En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel. Vanlig interiørmaling i PVA eller akryl kan godt brukes på mur inne.


Så lenge det er brukt en silikatmaling maling ute vil ikke fukt skape. Heftegenskapene mot. Påfør en egnet murgrunning som Facade Primer, som sikrer optimal vedheft for fasademalingen etterpå.


Hvis du skal male med silikatmaling, anbefaler vi å. Hvorfor bruke SILIKATMALING på mur og pussfasader, og i trapperom! Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel. Våre mineralske malinger krever underlag av puss. Alligator GmbH, vår tyske malingsleverandør, er en del av DAW-gruppen, en av verdens største malingsprodusenter.


De har et omfattende sortiment innen puss,. Den kan også anvendes på betong, fibersement og teglestein, samt overflater som er tidligere behandlet med silikatmaling. Murtex Silicate lar fasaden puste.


Mineralsk silikatmaling, vannavvisende, diffusjonsåpen maling for sement- og kalkbasert puss, innvendig og utvendig. Murmester Alf Svela AS sitt første prosjekt som er utført med Keim Silikat produkter, var. Vi anbefaler også bruk av silikatmaling til innvendige vegger i mur og betong.


Til toppstrøk anbefales strøk Gjøco Akryl fasademaling eller Gjøco Pliolite Murmaling. Ved bruk på eternit, anbefales at vedheften testes ved. Webers Fargekart. Grunn alltid med Murgrunning, også på tidligere malte flater.


Påfør malingen med rulle eller pensel, etter fortynning, også med sprøyte. Tips: Mal ikke mer (tykkere). Slike tester kan håndverkere og enkelte fargehandlere.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater