Picnic teppe

Krydre utflukten med funksjonelt utstyr. Et pledd eller piknikteppe er smart, så du får sitte mykt og godt. Og så kan det være smart med glass og tallerkener i solid.


Picnic teppe

Sommerpiknik med puter, tepper og batteridrevet LED-belysning som MULLBACKA bordlampe. Piknik teppe fra Nederlandske Fatboy Original. Picnik teppe og bag.


Picnic teppe

Minene picnic - aktivitetsteppe er allsidig både innendørs og utendørs. Teppet er produsert i 100% bomull. Undersiden er vanntett og er.


Kos dere i parken eller stranden i sommer med dette fargerike picnic - teppe ! Kan også brukes som lekematte. Outdoor teppet kan brukes som picnic teppe og til beskyttelse mot været om et tarp. Piknik- teppe kan brettes sammen til en liten bag med håndtak og er svært lett vektet, noe som gjør at det enkelt kan pakkes ned og frakte.


Det kan tørkes av med. Er det noe som skriker piknik mer enn et klassisk skotsk piknikteppe? Legg i handlekurv. Produkt informasjon.


Stilige piknik tepper for utendørs levende-kan tas hvor som helst for camping, familie dager ut eller spesielle anledninger. Ekstra stort piknikpledd med en side i myk fleece som du kan sitte på uten å bekymre deg for å bli våt, siden. Vennligst vær fri til engros bulk plaid picnic teppe vanntett til konkurransedyktig pris fra vår fabrikk.


Praktisk teppe med lett polstring. Oversiden er laget av slitesterk syntetisk fiber, og undersiden er vanntett med antiskli overflate. Perfekt til piknik!


Når du er ferdig for dagen kan du bare børste av teppet med Fatboys spesielle lille børste. Luksuriøst picnicteppe med vannavstøtende materiale under. Kommer i en glidelås oppbevaringsbag.


Picnic teppe

Verdens kuleste picnic teppe ! Plass til hele familien, størrelse 150X200. Vannavvisende under. Kun tilgjengelig i. Kult piknikteppe for unicorn fans i alle aldre! Bilde av City pledd.


Kategori: Dyner, puter og tepper Med dette "Kast" piknikteppet får du et deilig piknikteppe, som det er enkelt å ta med seg under armen når du skal på piknik. Mykt og behagelig, et perfekt alternativ til klassiske piknik-pledd.


En av mange varer som er tilgjengelige i Piknikkurver-avdelingen vår her hos Fruugo!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater