Skyvedør med lås bad

Hakelås eller draring. Med denne hakelåsen vil din skyvedør kunne låses. I huset vi skal bygge har vi tegnet inn badet som et rom som ligger midt i mellom alle.


Kan ikke huske å ha sett en skyvedør med lås før. Benyttes sammen med wc- beslag for skyvedør art.


På skyvedører inn til rom man ønsker å låse, for eksempel bad, kan tilbehør som hakelås eller WC- lås være en god løsning. Det gjør at du kan ha skyvedører i alle rom, til og med på badet.


Skyvedør med lås bad

BVØisagtrrekeåkAekrer vei. Lås skyvedør bad. Som 2- fløyet skyvedør monteres to vanlige karmer mot hverandre. Vi hjälper dig att hitta rätt. Pay with credit cards. Leveres komplett med sluttstykke for innfelling i karm. Raskt, enkelt og billig. Vi tilbyr låser, låskasser og låshus til en rimelige penge. Hos Byggmax finner du alt det du trenger for å installere en ny lås. Finnes det skyvedører med lås da eller?


Skyvedør med lås bad

Vi satte inn skyvedør som gikk inni veggen da vi pusset opp badet der vi bodde før. Dette produktet kan ikke tilbys separat og kan kun kjøpes sammen med andre produkter. Her finner du hengelåser med nøkler, kombinasjonslåser, låsekjettinger og lås med TSA.


TSA-låsene er ekstra praktiske, f. Våre skyvedører kan leveres med beslag i ulike varianter. Med beslag mener vi trekkering, skyvedørsskål og ev. Det kan lages som en ”saloon” dør, som slår begge veier, eller med anslag og lås som passer fint til et moderne bad.


Skyvedør i helglass passer. Med skreddersøm og et variert designutvalg kan du lett og lekkert skape « ordning och reda» på kjøkken, bad, gang, vaskerom og soverom. Swedoor-JW-hovedbrosjyre-nettbutikk. Innvendige eller utvendige skyvedører er en elegant og diskré løsning.


Fås på standardmål, eller spesialtilpasset badet ditt! Dør til bad i overnattingsrom som er unntatt fra krav til universell utforming. Ved skyvedør og sidehengslet dør skal det være tilstrekkelig fri sideplass til at. Sliter med dører i leiligheten.


Dør 1: Fastlåst skyvedør fra walk-in closet til badet. Døren skyves inn i veggen. Vi får nå ikke lukket døren. Mester på bad og våtrom. Gulvklosett med skjult s- lås og åpen spylekant.


Hvor mange ganger har du ikke hørt at folk har plassmangel hjemme? Montere lås på skyvedør til baderom. Mangel på gulvareal og at dører tar for mye plass er gjerne er begrunnelsene folk har.


Skyvedør med lås bad

Alle innvendige dører leveres uten terskel hvor dette ikke er nødvendig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater