Spikre lister uten spikerpistol

Variant er uten vinduspost. Til å feste listene er det billigst med hammer, dykkertspiker og dor, men det er aller enklest og raskest med en spikerpistol. Det går også an å lime. Her er tips til å legge lister på riktig måte og med minimalt av frustrasjon.


Ferdig oppsatt listverk skal være uten merker og flekker. Lengden på spikeren bør være tre ganger tykkelsen på listen og alle spiker skal være dykket ca.


FESTER GODT: Både skruer og spiker fester treplankene, men det er. Han mener det er best å slå spiker i panel inn med hammer, fordi spikerpistol lager merker og.


DISKRET: Små dykkertspiker passer godt til å feste lister, når man. Lister har mye å si for helhetsinntrykket, og Montér legger listen høyt. Man får best resultat med en god kapp- og gjærsag og spikerpistol, men man kommer. Listnål er en svært tynn, rund og lett spiker uten hode.


Bruksområdet er tynne. Spikerpistol blir også mye brukt. Når man monterer. Butt spikrene for å unngå sprekker i furulister. Skal du spikre lister ? Forboring anbefales i enden og på. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Feste lister i betongvegg - ByggeBolig byggebolig. Så markerer du nøye, kan du bruke spikerpistol å skyte listene fast i. Foreldre har et par lister med spiker i treplugg, tror de har montert denne listen 20.


Men Deco, hvordan fjerner man listene igjen enklest mulig uten å dra. Hvordan legge lister. Her lærer vi deg å legge lister uten at det blir glis i skjøtene.


Er det lange lister som skal opp, så sett en spiker på midten. Da henger lista. Fører til tørking og krymping etter at listene er montert, noe som lett medfører oppsprekking, særlig rundt spiker. Listverket bør ligge å tørke i bygget i tørt klima,.


Du finner både glatte og enkle lister uten profil og smale og brede profilerte lister. En god elektrisk kapp- og gjæringssag samt en spikerpistol som er egnet for.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater